Pe 17 septembrie, brandul BaByliss Paris a stabilit primul titlu Guinness World Records din Romania pentru cele mai multe bucle realizate intr-o ora de catre o echipa de 12 stilisti, cu ajutorul ondulatorului complet automat Curl Secret. Evenimentul intitulat Provocarea Buclelor a avut loc in zona patinoarului din cadrul mall-ului AFI Palace Cotroceni si timp de o ora, 12 stilisti au coafat 106 doamne si domnisoare. Recordul a fost omologat de un reprezentant Guinness World Records dupa indeplinirea tuturor conditiilor necesare. Este prima data cand un brand de frumusete stabileste un record in Romania si mai ales un record mondial in ceea ce priveste buclele.

Astfel, BaBylissParis a depasit recordul stabilit anul trecut in Rusia cand 97 de femei au fost coafate cu un model de ondulator de o echipa de 12 stilisti si a intrat astfel in Guiness Book.

14409002_10209025297447229_453997837_n

Pe piata din Romania, ondulatorul complet automat Curl Secret este cel mai dorit aparat datorita rezultatelor spectaculoase precum cele din saloanele de specialitate. Astfel, anul acesta, BaByliss Paris a adus o noua inovatie aparatului, directia de ondulare reglabila. Astfel, noul Curl Secret iti permite sa alegi directia de ondulare a parului, la stanga, la dreapta sau alternativ. Fie ca vrei bucle pe dreapta sau bucle pe stanga, poti ondula fiecare parte cu o simetrie perfecta. Optiunea alternativa inseamna ondularea automata pentru o combinaţie de bucle pe dreapta si pe stanga cu un aspect complet natural.

Pe durata evenimentului, toti cei prezenti au avut parte de demonstratii live, muzica, o tombola unde au fost oferite ondulatoare automate Curl Secret si vouchere de reduceri. De asemenea, trei bloggerite renumite au participat in cadrul evenimentul si au transmis live pe pagina de Facebook BaByliss Romania ce inseamna Provocarea Buclelor by BaByliss Paris. Special Koko, Ioana Chisiu si Andreea Codrea au prezentat noul Curl Secret si numeroasele posibilitati de coafat cu ajutorul ondulatorului complet automat.

Comments

comments